Ada mommy2 yg kena covid tak time pregnant

Ada risiko tak utk kandungan?ada tak pengalaman mommy2? Baru fisrt time pregnant n lalui benda ni..

14 Balas

saya baru habis quarantine semalam. jaga diri, kalau ada apa apa terus call cac. minum air kosong banyak, makan jgn tinggal, mandi kerap. saya still +ve tapi habis quarantine sbb dalam badan still ada ada virus cuma virus dah mati. rileks je sis jgn murung jangan stress, maybe kita akan ada long term covid, tapi inShaAllah tak ganggu bayi dalam perut :) semoga Allah berikan kesembuhan