BAHAYA TAK MKN UBAT TIDUR MASA HAMIL???

Ada risiko ke?? Sebab susah sangat nak tidur malam.. Ada tak yg pernah gini.. Bantulah sharing. Sengsara sgt susah nak tidur. Mata dah mcm panda#ingintahu #bantusharing #ubattiduribuhamil #pleasehelp #ubattidur

5 Balas

sis.. ubat tido... org tak pregnant pun.. bukan senang2 boleh makan. bhya utk diri. lagi la org preggy.... so perlu atau x.. kena jumpa docter... jangan sesekali amik sendiri. setiap ubat ada risiko/ tindak balas selamat atau tidak. kpd diri... jadi sila rujuk doc...

Sila rujuk doktor sebelum makan ubat tidur. Beritahu masalah sis. Sis ada apa-apa masalah ke? Walaupun dh buat mcm2 kerja waktu siang sampai penat pun mlm still tak boleh tidur ke? Sepatutnya bila badan & otak dah letih waktu siang, waktu mlm sepatutnya dh senang tidur.

3y ago

tq sharing sis

Mmg normal sis susah tido malam. Siang jangan tido lama2 kalau boleh. Sy dulu setiap malam susah tido smpai la subuh. Lepas suami gi keje, terus tido smpai laa zohor.

Jgn mnum kafien sis. Tu penyebab nya cuba tgl kn dlu air kafien InshaAllah boleh tido.

normal