Jaundice

Ada petua untuk turunkan kuning baby? Kuning anak saya 215 ?saya xnak dia kena warded.. Saya sentiasa bf dia dan saya sangat jaga pantang dlam pemakanan saya tapi kuning dia tetap naik dari 165 sampailah ke hari ini 215...Help!

71 Balas

Try beli produk nuraz kt frmasi..utk bby kuning..cepat jgk baik..inshaAllah

Bg minum susu kmbing yg fresh tu. Jgn dimsak. . Inshaallah akan lega sis

Cari daun cermai buat mandi kn baby .. Ibu digalakkn makan anggur hitam..

Try mndikan dgn serum mandian kuning khas utk baby..ada jual kt farmasi..

try ubt titik homopathy. ank i highest 215 pastu drop2 dh. 4x check je

Try titiskan air sengkuang cina sis..insyaAllah bacaan tu makin turun

Daun dukung anak...rebus dgn akar dia sekali

susu lembu original ltak kt dlm mata dngn bgi minum

try mnum susu kambing, rjin² bg bf ngn bby ye sis

Thanks everyone.. Really appreciated ❤️❤️❤️

5y ago

Bagi susu lactogen, ni pun doctor saya yg shorkan