Baby 3 bulan selsema

Ada petua untuk hilang kn selsema baby 3 bulan x?tlg syorkan blh

3 Balas

Sy mandiikan baby dgn mandian lemon. Ambil lemon 2/3 hiris, tuang air panas, baru tambah air suhu biasa. Malam2 sapu kunyit kat batang hidung baby. Ada jugak ikhtiar beli herbal baby cream tropika. Alhamdulillah baby dah tak selsema

Beli sterimar sis. Baby 3bln tkda ubat, sis beli ni utk keluarkan hingus dia. ☺️

12mo ago

oooo ok2 baik sis terima kasih

Sapu kunyit hidup dkt batang hidung baby

12mo ago

saya sapu dah kunyit dgn batang hidung baby nmpak mcm ok sikit pastu sembur sterimar n saya sedut hingus baby