Lidah Pahit & Payau

ada petua tak utk hilangkan rasa pahit payau lidah ni.. semua makanan tak kne.. plain water tak boleh telan.. makan buah honeydew sb ngidam sgt tu pun byk makan lidah jadi pahit... ??.. doc tak kasi makan masam2 tak elok utk baby.. so mual loya n heightened smell pun teruk skrg ni.. blum sampai tahap muntah2... jauh2kanlah.. Mohon bantuan kawan2 semua. Ini 1st pregnancy sy slps 2x keguguran.??

1 Balas

Sama mcm saya mula² mngandung. Tp lama² rasa pagit n payau tu akan hilang dgn sendiri. Sy makan benda² masam. Bole la kurangkan siket.