PCOS

Ada peluang ke kalau nak hamil? Jika ada PCOS ni? Atau ada cara lain?

4 Balas

Sama dgn sy sis, sy pun ada POCS juga, doctor suruh sy buat exercise, utk turunkan berat badan, sy pun berdoa untuk hamil juga, mula2 sy rasa sedih sangat

Saya pemghidap pcos. Alhamdulillah sekarang tengah hamil. Yg penting doa, usaha dan tawakal pada Allah. InnshaAllah ada rezeki 😊

4y ago

Wasalam. Sy hidap pcos hampir 3 tahun. Saya amalkan gaya hidup sihat. Turunkan berat badan dan jaga pemakanan. Kurangkan makanan berlemak. Tu je cara utk kurangkan pcos. Alhamdulillah, lama kelamaan, telur2 pcos tuu dah berkurang

Peluang tu ada tp kemungkinan tu rendah sikit.. tanye la pakar gynae.. kami bukan pakar di sini

Ada peluang sis. Tapi sis buat la check up juga. Saya pun ada PCOS. 😊