Susu ibu hamil

Ada sesiapa bole suggest susu biasa yg bagus untuk ibu hamil minum? Susu khas untuk mengandung tu harga keras sgt😅😅

13 Balas

minum susu kotak biasa je sis.. yg hl ke dutch lady ke.. susu ibu mengandung ni mostly doktor x brp nk syorkn sbb kandungan gula tinggi.. ambil je susu biasa pun janji ada jgk minum susu..

2y ago

Ye ke, thanks sis😚,

minum susu fullcream milk pon boleh. susu hl pon boleh. sy makan buah buahan sbb sy susu kurang minum.. xboleh nak accept.

doctor ajar saya....minum pape susu tapi dekat karbohidrat kena bawah 15g, klau lebih boleh kencing mnis time pregnnt....

2y ago

Thanks info, sgt mmbntu😁

tak perlu beli susu utk pregnant pun takpe .Minum susu biasa je pun boleh .Nespray ,everday dll

HL,good day n dutch lady pon ok sis..saya minum anmum tak boleh telan nak muntah.

similac mom ok jgak...harga 1 tin rm30++..rendah gula..

2y ago

Ok, tq sis recommend

sya beli anmum....dah sngkut gdm...kena tukar susu....

2y ago

susu ibu hamil mmg bnyak sikit gulanya....so klau ada gdm,baik elak...tapi pakar pmknan utk gdm rekemen minum susu skim sunlac/fresh milk yg low fat....

Sy minum susu Wildan dgn enfamama.

sy minum hl je awak 🥰🥰

susu everyday pun ok sis

2y ago

Baru beli, harap ok lah