Hunger pain

Ada mummies yang rasa lapar kerap tak? Sometimes lapar tu buat macam gastric pain, like dah lapar lama padahal baru makan sejam lalu. Nak masuk week 14ni...tak tahan lar kena makan kerap.

2 Balas

ayo sis.. makan je if rasa lapar.. jgn thn.. sis tu da berbadan dua, jgn tahan lapar tu.. kesian dkt anak.. kdg tu bukan kita yg lapar, baby yg lapar.. makan je, if malas nak makan byk, makan dlm portion yg kecil2 je.. makan la roti seket ke, biskut ke, xpun buah2an.. berkhasiat la seket.. minum susu, rasa la kenyang tu lama.. jgn thn lapar sis, kesian dkt baby..

Sgt kerap lapar.. 😂 sy pn mcm tu jugak.. kdg tu xsmpai sejam baru lepas makan dh rase lapar.. sakit perut tu mcm kite dh 2 ary xmakan.. sy mmg slalu stdby buah.. xpn makan roti..