BERSALIN DI HOSPITAL SHAH ALAM

Ada mummies yang berpengalaman bersalin di hospital shah alam tak baru-baru ni? Jom share pengalaman ? Doc and nurse okay? Husband boleh teman masa layan contraction and bersalin?

1 Balas

Time layan contraction tu takde laa husband boleh teman. Tp time betul2 nak bersalin baru nurse panggil husband suruh masok dlm labour room tu. Overall hospital shah alam mmg okay. Staff semua baik belaka n environment pun okay.