Siapa tahu hospital shah alam blh org teman x malam? Risau lps bersalin xde org teman waktu malam

Pengalaman Bersalin Hospital shah alam

1 Balas

Hospital Shah Alam hospital kerajaan kan? Mana2 hospital kerajaan x benarkan sesiapa teman waktu malam walaupun u ambik 1st class. Boleh je suruh nurse kalau nk apa2. Kalau u bersalin swasta x de masalah sesiapa nk teman mlm tu.

1y ago

Ok noted. Sbb sblm covid sy bersalin kat hospital kerajaan.. Boleh teman.. Lps covid ni xsure mcm mana