Kurang tido

Ada mummies di sini kurang tido tak bila baby tersayang tgh “growth spurt”?

5 Balas

Sabar tu je blh cakap bila dah start adr bby bnd yg takkan pnh cukup adalah tidur dan rehar sbb. Tu sblm brrsalin rehatlah cukup2 tu blm dah besar sikit dalam 2tahun lbh ke 3tahun adr satu masa dorg akn tdo hari2 2 ke 3pg time tu sabar bnyak3 mana nk handle ank sekolah lagi. Biase kalau ada ank sekolah 5pg dah nk kena bgun jd saya pon 2 mlm. 3jam je dapat tidur