Breastmilk Jaundice

Ada mommy yg pernah mengalami breastmilk jaundice. bagamana menhharunginya??

1 Balas

Keep on bf nanti lama lama hilang sendiri tapi makan masa juga . Jangan cuba petua yang merepek yang membahaya kan anak . Just relax , tak perlu risau , ikut je semua appointment , nurse and doc will do their best to help . Saya sampai anak 3 bulan baru finally stop appoinment dengan hospital . Pantau warna kulit anak and pasang lampu 24h

5y ago

Elakkan makanan panas badan , rempah dan jamu