hi mommies

ada mommy yang nak preloved barang baby tak?

19 Balas

Saya ada terbaca seorang mommy to be dalam apps ni sedang mencari barang preloved baby murah2 atau drpd sesiapa yang sudi memberi. Due dia feb depan. Mungkin dia lebih memerlukan sebab kewangan dia tak mampu, kalau lah saya mampu tolong tapi saya sendiri belum ada barang baby. Kalau awak sudi jual murah atau bagi je pada dia boleh cari hana mohd mubarak nazri, atau whatsapp dia 0174817488.

5y ago

https://t.me/joinchat/NjxtHRTWcKH9piKr_AgHYQ boleh join group ni 😊 jual brg preloved baby InsyaAllah murah

Preloved barang baby 1. Stroller Chicco Liteway ~ RM300 2. Stroller SCR3 ~ RM250 3. SC Car Seat ~ RM110 4. SC Baby rocker ~ RM100 5. Baby walker ~ RM30 Kalau ambik semua bg RM700 #stroller #strollerbaby #walker #sweetcherry #scr #barangbabypreloved #prelovedbarangbayi Whatsapp sy 0199781488

Boleh join telegram saya sis https://t.me/joinchat/NjxtHRTWcKH9piKr_AgHYQ

Nak..buat satu wssup group for preloved item..lg senang 😅

Nak.. for free ke?. 😂😂😂😁😁😁

Nak..nak..barang ape to

Brg apa tu?

nakk please

nakk..