7weeks

Ada mommy pandai pujuk anak balik mcm mana nak bagi dia menyusu badan? Sebab selalu i bagi minum susu ibu botol

1 Balas

Skin to skin contact.lepas baby mandi,km peluk dia.km tak pakai baju dia juga tak pakai baju.cuma bagi dia pampers la so tak la dia kencing atau berak atau kamu nanti..nanti pandai la dia cari susu and latch on sendiri..jgn bagi botol dulu..mcm anak saya pun mcm tu..skrg dah tak pandang botol..buting tiruan pun jgn bagi.