minum susu botol

Hai semua pagi macam mana pujuk anak minum susu botol anak saya sudah 1 Tahun Paksa pun tidak mau menyusu susu badan

1 Balas

Maksud sis anak nak susu bdn shaja ke?? Atau susu botol xnak susu bdn??kalau bf baik teruskan je smpai 2 tahun..rasanya xperlu bg botol.. nnti anak dah 2 tahun boleh je bg susu ape2 selain fm cth fresh milk okay je.. kesian anak tu paksa2 sis xpe if die xnk susu fm.. ganti kan susu lain..