Nappies Manja Co Okay Tak?

Ada mommies yang dah pernah try nappies manja co tak? Okay ke tak ye? Nak tahu feedback mana2 mommies yg pernah guna/masih guna. Sebab tengok harga dia agak ekonomi jugak, dan baca komen2 kat shopee ada yg cakap okay. Cadang nak beli yg tu je kalau okay. Beli sesiap sebelum baby keluar.

1 Balas

Okay sgt. Sy dh beli 5-6 Kali. Hehehe. Ni testimoni sy. https://my.theasianparent.com/lampin-baby-the-manja-company Baby dh setahun 5 bulan, still pakai sbb ok n murah.

4y ago

Sama2