34week pregnancy

Ada mommies penah alami macam ni ke. Keluar waktu kencing. Tak sakit dan tak berdarah. Patut pegi hospital ke?

34week pregnancy
6 Balas

Saya time pregnant ritu keluar macamni kalau lepas bersama dgn suami . Risau jugak at first tapi tiap kali lepas bersama tu next day mesti keluar cmni . If awak tak sedap hati boleh je pergi emergency 🥰

1y ago

Ada je lagi bersama sis . Jadi sy rasa benda tu macam lebihan mani suami kot . Maybe la 😆 alhamdulillah dah selamat bersalin dah sy bulan 2 haritu 🥰