34week pregnancy

Ada mommies penah alami macam ni ke. Keluar waktu kencing. Tak sakit dan tak berdarah. Patut pegi hospital ke?

34week pregnancy
6 Balas

Saya time pregnant ritu keluar macamni kalau lepas bersama dgn suami . Risau jugak at first tapi tiap kali lepas bersama tu next day mesti keluar cmni . If awak tak sedap hati boleh je pergi emergency 🥰

1y ago

Ada je lagi bersama sis . Jadi sy rasa benda tu macam lebihan mani suami kot . Maybe la 😆 alhamdulillah dah selamat bersalin dah sy bulan 2 haritu 🥰

Boleh tunggu tanda lain if ada bercampur darah or, lendir coklat.. Or keluar air ketuban, kontraksi/sakit area perut/punggung... Semoga dipermudahkan..

sy pn slalu kluar mcm nie tiap kli k tnds.. klau dduk atau baring, ad keluar jgk.. bau dye mcm kputihn..

macam mucus plug. just get ready je la untuk bersalin bila2 masa

tak perlu lg sis. tggu tanda2 lain. sy kluar mcmni sbulan awal