Positive covid ketika pregnant

Siapa pernah positive covid waktu pregnant ketika musim endemik ni..? Dulu2 kena admit terus kalau preggy. Skrg kat mysejahtera tak suruh admit pun. Confius saya dan risau kesihatan baby. Skrg sy 31 week. Boleh bgthu tak mom lain yg serupa, uolls admit ke? #covidinpregnancy #firstmom

1 Balas

sy penah 13w terus pegi kcemasan je.sbb tak tahan sgt suhu 39° mkn panadol pun x jln.dlm 4-5 hari mcm tu sy dduk wad.

2y ago

ohh sy katanya sop baru tak perlu admit.risau sgt2 waktu tu.. 5 jam sekali makan pcm.bby kurg gerak sbb ubat batuk..😭 Alhamdulillah, after post covid,baby pun okay..