5 minit minum, muka bengkak and naik merah

Ada mmy yang tau macam mana nak tau kalau anak kita alah susu lembu? Anak now nak masuk 5 bulan. Tapi stok susu ebm saya drop banyak lepas masuk berkerja. So hari ni 1st time saya bagi dia formula dutch baby. Tapi pengasuh inform minum sebotol terus naik ruam and merah merah satu badan. So dia suggest untuk tukar susu lain takot dutch baby tak rasi dengan baby. now saya try dupro but anak minum baru 1oz terus nangis non stop, bengkak muka and naik merah merah. Anak saya confirm alah lembu ke? Susu apa yang sesuai if betol bby alah pada susu lembu?

5 minit minum, muka bengkak and naik merah
7 Balas

cuba mommy bgi susu yg free lactosa mana tahu sesuai dgan baby