Susu perahan

Ada masalah tak kalau susu perahan kiri dan kanan digabungkan dalam satu botol? Atau perlu asingkan botol?

17 Balas

Boleh asalkan suhu susu sama. Maknanya bukan simpan susu belah kiri dlm peti ais dulu, kemudian siap pump sis campur plak yg belah kanan. 😌👍🏼 #TIL

boleh je gabungkn.. lau perah mse yg sme..lau gabungkn yg x sme mse pn, ikut mse yg plg awal perah..

takde masalah puan😊 Boleh follow fb sy: Fadzielah Ayub, Malaysian Breastfeeding Peer Counselor

okay..terima kasih semua ibu2😘

xperlu asingkan sis..

Xde masalah.. oke je

Sya gabung kan saja

Gabung je sis 🤗

Boleh je campur.

Boleh campurkan