Tukar susu mahal ke susu murah

ada masalah tak bila tukar susu anak yang mahal s26 tukar ke susu murah ducth baby, anak tiada masalah, dua dua serasi ngan anak, tukar sebab rasa macam tak mampu, 2minggu paling paling kena ada 4 kotak, RM200, susu sahaja belum masuk pampers dan barang lain lagi, bila tukar ke susu murah, orang sekeliling terus cakap nanti anak sakit laa, tanak menyusu laa, dan macam macam lagi, bantu saya komen. #firstmom #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

3 Balas

as long as bby serasi ok je sis...dulu ank sy minum susu mhl jg...sy tukar ke lactogen😁sykur la ada penjimatan di situ