Tukar susu mahal ke susu murah

ada masalah tak bila tukar susu anak yang mahal s26 tukar ke susu murah ducth baby, anak tiada masalah, dua dua serasi ngan anak, tukar sebab rasa macam tak mampu, 2minggu paling paling kena ada 4 kotak, RM200, susu sahaja belum masuk pampers dan barang lain lagi, bila tukar ke susu murah, orang sekeliling terus cakap nanti anak sakit laa, tanak menyusu laa, dan macam macam lagi, bantu saya komen. #firstmom #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

3 Balas

Kalau anak xde masalah bole je tuka sis.. mcm anak sy, sy bgi 2 jnis susu mhl n murah cntoh, siang hari dutch bby bila mlm susu enfalac… anak okay xde masalah sejak dia sebulan lg sy bt mcm tu 😅sbb dlu pnh try dupro, mula2 ok lma2 tu dia cirit.. lpas tu beli yg s26, tp poo jd keras skit jd sy cuba bt siang susu dupro, mlm s26 , bby ok xde masalah smpai skrg, susu mhl jd lmbt nk hbis sbb mlm 2,3 kali je susu 😆 skrg ank dah 4 bln…. Berat pun cntik, xpernah lg sakit stakat ni.. minta dijauhi penyakit2 ni..

Jangan layan orang -ve sis. Saya dah malas nak bagitahu anak minum susu apa ke berat berapa ke, kalau orang tanya saya jawab main2 je. Saya fully bf pun ada orang condemn tau. Kalau anak dah serasi, minum pun okay je, tak menjadi apa apa masalah pun. Awak yang beli susu tu. Bukannya diorang.

as long as bby serasi ok je sis...dulu ank sy minum susu mhl jg...sy tukar ke lactogen😁sykur la ada penjimatan di situ