Assalamualaikum..nak tanya ada sesapa mommy of twin or triple or quadruplets hihi!? Share bah pengalaman kamu tido kan anak..?

Ada masalah ka suda tido anak 1, anak 1 lagi belum tido risau bising kasi bgn yg 1..omg pening bah..haha..?

Assalamualaikum..nak tanya ada sesapa mommy of twin or triple or quadruplets hihi!? Share bah pengalaman kamu tido kan anak..?
2 Balas

wsalam. sy ade twins. mase dorg beby. sy akn mnyusukn skli dua2 smpi dorg tertdo. if dorg bjge tgh mlm akn bgilir susu. sllunye dorg xbgun serentak.hehe alhamdulillah dpt ssukn bdn smpi umr dorg 2 thun stgh. now dorg dh 4 thun. tdo dgn ayhnye je. 😍 now prgnt twins lg. harap dpt ssukn dorg jugak 😍😍

5y ago

alhamdulillah. rezeki 😍😍

Stroller beli mane ye. Hrge brp? Hehehe

5y ago

Beli kat mothercare...masa tu sale 20%