Uji minda anda dengan tambah 1 huruf di bawah!

Ada masa lapang malam hujung minggu ni ke tu?👀 Jom cuba isi masa terluang dengan uji minda anda sekejap😉 Apa 1 huruf yang boleh di tambah untuk menjadi perkataan baru ya pada ayat di bawah ni 🤔

Uji minda anda dengan tambah 1 huruf di bawah!
135 Balas

Bari .. cari... dari .. hari...hari...jari... kari... lari...mari... nari.. pari.. qari.. Sari.. tari...

Cari , gari , lari , dari , hari , jari , kari , mari , nari , pari , sari , tari

Bari, cari, dari, gari, hari, lari, mari, nari, pari, sari, tari, qari

Tari, hari,mari,cari,dari,gari,jari,kari,lari,mari,pari,sari,tari

A-Z ada 26 huruf. Pilih lah yang mana berkenan & bersesuaian 😉

lari pari mari bari cari kari dari gari hari jari qari sari tari

HARI SARI MARI JARI KARI DARI GARI CARI PARI TARI LARI QARI

JARI KARI SARI MARI PARI HARI GARI TARI DARI LARI CARI

Cari Dari Gari Hari Jari Kari Lari Mari Pari Sari Tari

jari mari hari sari kari dari pari lari tari cari gari