Due date ada dua 25/11 and 5/12

Ada kh sini ibu2 yg dua tarikh jangkaan bsalin macam sy ? Klu ikut kan last haid tarikh jngkaan sy bsalin 25/11 tp doktor scan jgkaan bsalin 5/12 . Doktor tnya da ada tnda bsalin kh blm tp sy jwb belum lps tu dia bagi surat utk serah diri kalau smpai 2/12 pn msih tdk bsalin . 3/12 sy kena msuk emrgency untk swab test. 4/12 sy msuk wad and 5/12 tu kena masuk obat . Tapi skg ni 36 mggu 5 hari sdh kerap sgt sakit tulang2 terutamanya tulang punggung dan kdg2 ada rsa sakit segugut tulang blkng pun da sakit2 time ank ptama tda pun bgini . Kdg2 mw gerakkan kaki pun sakit dkt bawa perut . Kuat kencing time2 mggu ni pun slalu ... #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kalau kerap sakit dah Tu, dekat2 bersalin dah Tu sis. moga dipermudahkan