Bersin

Ada kesan yang negatif ke dekat baby kalau kita kerap bersin?Saya kerap bersin terutama waktu pagi.Kadang sehari tu dalam 3@4 kali akan bersin. #14w5d

2 Balas

Macam ada resdung ja. Try dianz vitamin. Hehe.. Tak ada kesan negatif. Tapi jika boleh kontrol. Jika org2 tua kata. Batuk or bersin terkuat sangat takut baby jatuh gitu. Tapi innShaAllah semoga baby dlm rahim sis kuat dan sihat 😁

Tiap kali bersin... Utk elak rasa sakit kat peranak or risau terkencing.. Cuba puan kemut faraj.. N set..bila rasa nk bersin..kemut dulu..