hamil 8 minggu ada chronic hypertension n asthma

Ada kesan sampingan lain ke mkn ubat darah tinggi dan asthma yg diberi doctor? Ada ke kompilasi bagi baby yg baru 8 weeks?

3 Balas

hi sis. sy consume ubt drg tgi jgk. methyldopa 2 kali sehari. alhamdulillah. dua2 baby sihat n mmbsr dgr norml. skrg dh 20w. ubt tu utk trunkn tknn drh ibu n xde ksn smpingn pon kt bby.

4y ago

Owh yer ker.. Time kasih sis atas pencerahan..

sama mcm saya sis..on methyldopa juga tp sehari 3 kali.. sepanjang kehamilan keadaan sis mcm mne?

Sorry sis nk tnya.. ubat tu doktor yg suruh mkn ka ?

4y ago

Aah.. Doc yg suh mkn sis