Cegah strechmark sblm jadi..boleh ker?mohon share ilmu ibu2...sy 1st MTB

Ada ker cara supaya xjadi..sbb dgr2 strechmark ni xboleh hilang..

4 Balas

lepas bersalin berat saya lg 2kg nk underweight blk, stretch mark sy kt peha, if nampak tu tahu laa berat naik, if tak nampak confirm bmi dh masuk underweight 😂 perut sy xde stretch marks, pakai cream stretch marks dr awal tahu mengandung.

Boleh je hilang..sy punya warna purple kt punggung 😂 tp takde dh pn. Kalau kt perut ada jugak tp bila tinggal parut je yg xnmpak. Nk cegah boleh sapu mcm2 jenis minyak/krim utk strechmark ms pregnant.

Saya takde strechmark kat perut tapi ada dekat paha. Harap boleh hilang. Baru start pakai bio oil . baru perasan tu strech mark ingatkan garis2 spender😆 sbb taknampak wrna strech mark tu

okey..tq share mummies...