ada ke yg sama due 1/7 😊

ada ke yg sama due 1/7 😊 jom bkumpul

30 Balas

sya🖐️😁 tapi 25 jun nih nnti sya admit ward, 26 jun dok decide induce tuk bersalin.

11mo ago

sya xde gdm. semua normal. xpasti la plak nape induce. maybe sbb ada sejarah czer kot. tapi dh 6 tahun dh czer yg anak slung. anak Kedua normal tpi dgn induce drip.

saya 8/7 tpi dpt tarikh czer 16/06 Baby twin🥰🥰 doakn ursan saya dprmudahkn

Saya 1/7.... Tp kalau anak yg no 3 hrtu 38weeks dh bersalin.. Yg ni xtahu la

Sye 9/7 tpi 24/6 admit ward 26/6 ni induce untuk bersalin.. baby first

11mo ago

sama due 9.7..ank first jgk..semoge dpermudahkan urusan kita semua yg mnti kelahiran..🤗

Saya 20/7 tapi 21/6 dah kena masuk ward . Doc nak monitor closely

30/07.. semoga kita semua selamat melahirkan 🤲🏻🤲🏻

39w1d blm rsa apa lg due 1/7 1/7 pg dh kna serah diri gdm on diet

10mo ago

sama la kita takde tanda lg

saya 20/7 rsa nerves tak sabar nak tunggu baby keluar😅

sayaa . tapi saya harap kelua sebelum raya haji hahaha

6/7 . smoge diprmudahkan urusann mummy 🤭