pregnancy test

Mula2 xtrfikir pun nak test guna upt, tapi pelik sbb opk positif sedangkan ikut kelendar period, esok patut period..rupanya upt pun positif..buat kawan2 semua yg masih ber ttc, jgn give up jgn stress..usaha selagi blh, opk sgt2 membantu utk rancang kehamilan #TTC1Tahun

pregnancy test
45 Balas

Sy pun test guna opk mse lewat period 1hari. Sbb asik kecewa test gne upt - ve je resultnye. Opk tu naik terang 2line, bru check gne upt. Alhamdulillah naik 2line jgk walaupun samar. Skrg dh 20w pregnant.

5y ago

Sy 17weeks skrg, hihi beza sikit kita..mesti sis punya due masa raya

tahniah sis, nk tnya sis brape cycle baru positive, sbb sy sedang mencuba.. harap ada berita gembira tuk saya dan suami bulan nir

5y ago

Xingt dh sis..sy pun dh 28mnggu dh ni

Maaf ye klu sy bertanya.. Klu nk guna opk test tu bila? Hr keberape Agak2nye lps kita period, baru blh guna opk test tu..

5y ago

Ooh Ok2... Tq info sis... Ingt ade coding tersendiri.. Hehe

Tahniah sis..semoga bby sentiasa dalm keadaan baik2 dan sihat2 saja...sehingga selamat melahirkan nnti..aamiin..

sy pn hr tu chk opk 2 mgg tiap2 hr negative je.. saje chk opk n upt 1 hr tu, tgk2 double line.. alhamdulillah..

Sama dgn sy.. test opk 4 hari straight positif.. try cek upt plk alhamdulillah positif.. now dh nk msuk 36w..

Tahniahh awak.. sy takde rezeki lagi walupun opk hampir nk positif lagi sehari nk period.

5y ago

Ohhh hahahah Ok2..

Tahniah sis.. alhamdulillah.. doakan sy juga yea dikurniakan rezeki zuriat 🤲🏽

Sis sya mencuba. 39 Hari selepas period delay kenapa pregnancy test tunjuk negative

Sis sya sudah 39 Hari selepas period delay kenapa pregnancy test tunjuk negative