30 WEEKS TODAY

Ada ke sama dgn sy, masuk minggu ke 30 ni.. tendangan bby tak aktif mcm sblm" ni, slow ja tendangannya.. normal ke tu mommy 🥺 sy ghiisauuu.. ##firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Asalkan kiraan 10 tendangan tu ada. Salah satunya rasa slow: kandungan membesar memenuhi rahim atau lapisan lemak/kulit tebal. jika ragu, boleh buat growth scan

2y ago

noted tq wak😊

mcm sy siang kurang sikit kick tu..malam baru aktif..asalkan cukup kiraan 10 dah ok..

2y ago

ok wak, thnkyou 😊