normal ke?

ada ke orang tak happy bila tahu dia pregnant mcam saya ni.. normal ke ibu preg rasa macam ni permulaan..? hummm??

25 Balas

sy sndiri x happy..klo ad 100 peratus..cuma 10pratus aje suka...90peratus lagi..mata n fikiran ni cuma tpndag labour room...baju pink...kad pink..jarum sane sini...morning sickness...tk tau nk rasa ape....

5y ago

insyallah....mmg itu sy hari2 lakukan...mtk baby kjersama an kite....

Sy pon sama jugak. mula2 takut sebab baru kahwin rasa tak sedia lg. Tp bila scan rasa nk nangis pulak. Tak sabar tggu baby keluar. InsyaAllah jun 2020 nnt 💕

5y ago

Tahniah sis..enjoy moment time pregnant

mgkin ada org trikat dgn komitmen kerja or ada masalah lain spt kewangan/keluarga/kesihatan..naluri kite sbg ibu akn slowly dtg nt.automatik akn dtg rasa syg tu..byk kn brdoa..

Jgn trlalu brfikir sis..setiap anak membawa rahmat dan rezeki..bykkn berdoa dan istighfar..xthu apa mslah sis tanggung..tp sy doakn semoga smua urusan sis diprmudahkan🤲🙂

Mula2 memang saya Rasa mcmtu . Tapi Lepas check jantung baby semua. Lepastu Kita dengar je bunyi jantung Terus Rasa terharu and tak Sabar baby nak keluar.

Sis oke x..? Moga semua baek2 sje. .stiap ibu yg tahu dye pregnnt tsgt la happy. .ade ape2 bole shre kt sny sis. .🥰🤗

Normal sis nanti bila awak dapat rasa kick baby dapat tengok scan baby baru rasa mcam excited happy terharu semua...

Tabahkan hati sis.. jgn ikut perasaan sgt.. apa² pun tahniah🤗❤️..

Perasaan je tu sis.. Sbb saya pon mula2 rasa cantu jugaa

kenape rase mcm tu... anak no brape ni sis..