Kencing berdarah

Hai,, nak tanye ada x ibu2 kencing berdarah dari awal2 tahu preg? Saya mase preg 2 bulan lagi dah kencing berdarah macam ni.. pergi hospital xde jawapan smpai la sekarang dah nak masuk 8 bulan ?... Kecing mcam ni ada time dia ikut suka hati je nk keluar bila.. tp yela banyak sngt darah fobia nk kencing ?? #kencingberdarah ##1stimemom #seriusnanya

Kencing berdarah
2 Balas

klau ble sis bwa simple sikit ke hospital bru dorg boleh tau

rjuk hptl sis trus jgn tgu lme2

3y ago

saya pun sama sis..masuk 28mgu Mlm tdo esok pg mesti kencg ad darah..cek jalan n urine doc ckp Normal....