nak tahu

sy 1st time pregnant . baru nak masuk 5minggu . normal ke kalau ade rasa sakit pinggang n buah dada ? makanan or supplement ape ye yg bagus utk permulaan ni ?

2 Balas

Normal, tu simptom awal kehamilan. Jangan lupa makan folic acid sebab waktu camni, pembentukan saraf bayi baru nak bermula so folic acid tu penting. Never skip. Then amalkan pemakanan sihat 😊

Sy pun alami yg sama.. Tadi angkt bakul baju nk bsuh ters rasa x selesa kt pert.. #5wk

4y ago

semoga kita kuat