Bersalin overdue

Ada ke mommy yang pernah bersalin overdue ? Okay tak? Saya dah 40w 5d belum ada tanda

5 Balas

sy 40w 5d bru bsalin..lgsg xda tanda pape..tgh mlm tu rasa mcm xsdp hti..contraction ckit je..smpi kt pital dah 3cm..tp trus emergency czer sbb baby da terberak dlm perut

saya 40w + 5d baru baby keluar. turun tanda pun spotting sikit je. bukaan 2cm. keesokannya baru ada contraction.

sy pon bersalin overdue sis 40m4h...bukaan 3cm dh..tp sy mintk czer sbb baby over weight 4.3kg boy

Sy 40w 6d xdak tanda langsung. Pegi serah diri ja, induce drip selama 5jam baru keluar budaknye.

saya. bby lahir 41w..alhamdulillah bby ok xde mslh, jaundice kejap saja