Bersin terlampau kuat sampai rasa pedih semula di tempat ceaser

Ada ke kes sama mcm sy bersin terlampau kuat smpai pedih dkt tempat ceaser. Bila check smula tak ada luka kt situ tp mcm plg hjg skli tpt ceaser tu merah. Sy skrg 41 hari dah nak habis berpantang. Perlu ke klinik tak utk check?

1 Balas

Normal kalau merah kt hujung, itu tmpt mula/matikan jahitan/gam. Perlu pergi klinik kalau keluar darah bercampur nanah. Kalau keluar darah sikit2 tu normal

1y ago

Ptutlah dkt situ je msh sakit. Yg plg hjg belah kanan.