sangobion

ada ke ibu² y ambil supliment sangobion utk naik kan hb ?? blh share pnglaman plezz...

2 Balas

sye makan sangobion .. harituu hb pon rendahh .. last² doktor puan suggest mkn ubat sangobion tuu 2kalii dlm satuu harii .. 1bijii pagii , satuu bijii lagii mlm .. so far , allhmdllh .. hb cantikk jerr ..

3y ago

mkn ubt sebelum mkn ke selepas mkn ya

Sangobion mmg utk naikkan hb.. Tapi sis boleh jugak consume air rebusan buah buah kering.. In shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapnufiya