Dah dekat nak bersalin rasa mcm balik alahan tm1

Hi, ada ke ibu² pregnant dkt sini yg sama mcm sy. Sy due 15/11 dekat lg dah masa nak bersalin. Sy rasa seminggu ni sy mcm balik lg alahan tm1. Muntah², perut rasa tk selesa (kembung).

2 Balas

sma 😂 tp tak lah teruk sngat ..cuma rsa mcm nak muntah2 je .. kalau alaham tm1 hmmm mmg tak dpat nak buat krja

2y ago

haah normal sy start rasa msa masuk 29w .. skrg dh 37w still ada jugak 🤭

sy due 7/11.. ad jgk rasa nk muntah to xmuntah.. and sakit kpla.. ad jgk perut kembung..