Kandungan 5 minggu….

Ada ke ibu ibu yang mengalami masalah macam saya ? Usia kandungan dan 5 minggu. Semalam ada pendarahan sikit, harini pun ada. Sakit pinggan, perut senak sikit sikit 🥺🥺🥺

2 Balas

Darahnya macam spotting ke sis? Warna coklat2 mcm nak start period tu ke? Kalau warna tu normal. Saya time 4 weeks mcm tu. Lebih kurang 5 hari jugak. Tapi kalau darah merah, better cepat2 check dengan doktor.

pergi kecemasan sis. tak normal keluar darah. macam sy haritu.keluar darah coklat. doctor monitor 2 minggu kena pergi klinik O & G

7mo ago

tak berhenti. sy masih coklat. dah lebih 5 kali dah dari pergi kecemasan haritu. sy hanya pantau. banyak atau tidak. dan fresh atau coklat. setakat ni bukan darah fresh. masih spotting coklat