🤗😁😥🥺😫😔

normal ke preggy sakit ulu hti ..pedih dan senak...usia kandungan 8w3d...#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

samalah kita, 8w3d jugak. pedih , senak, angin, loya, kembung perut ha semua ada la. layan kan jelah haha

3y ago

haah betul tu lyn je..skrg dah kurang dah xsakit mcm sebelum ni..tapi still tido mlm xlena smpai sekarg..senak ulu hati jela skrg..pastu hari ni mkn sikit muntah..mkn sikit muntah...🤣dah la xlalu mkn..mkn pun pakse diri..kalau x xde tenaga la..and lg la pedih ulu hati tu..sy jumpe doc doc saran kn mkn 3jam setiap mase..supaya rase pedih dn skit tu berkurang..xkisah la mkn ape pun jnji ade bnde kite nk kunyah..jgn mkn byk..jgn mkn sikit..

nrmal sis ..or sis x slse rjuk doc trus..ade ubt nye

3y ago

😊😊