stretch marks

ada ke ibu ibu yang dah bersalin kesan stretch marks dia hilang . ada guna minyak ape ape ke ? ataupun sebelum bersalin dah start sapu minyak dan minyak ape ye berkesan untuk hilangkan stretch marks . risau makin teruk perut stretch marks nya 🥲

2 Balas

X pernah guna apa2 minyak/cream. Hilang sendiri. X blh la expect cantik mcm sblm pregnant sbb kulit dh tertarik kn tp pudar ikut warna kulit la. Rajin2 exercise perut ja nti utk tegangkn kulit blik

sye pregnant anak ke 2 stretch mark mmg nmpk terang2 bnyk 😂 tp lps je bersalin dia pudar sendiri. takdek la hilang 100%. sye xdek sapu apa2 pun.

2mo ago

yeke sis , kalau dia pudar sendiri takpa tkda la risau saya 🤭 sbb nampak kesan dia menganggu mata saya je😭