8week

Ada ke bunda2 kat sini mengandung 8week sakit pinggang,,, apa petua untuk ringankan sakit pinggang tu?

7 Balas

Saya pun sering sakit..dh 8 bulan..sy pakai Cream yg doktor bagi..sapu pada blkg pinggang..Krim FLANiL..saya pg klinik swasta doktor bagi krim ni..MMG bagus..hilang sakit pinggang stiap kali Ase sakit saya sapu..☺️

5y ago

Kat farmasi ada jual ke bunda??

Cari kat google senaman legakan sakit pinggang..sy cuba..berkesan..tp kl perut dah besar buat slow2..

Saya pun sama. Sakit sgt smpai rase bisa2. Tp bila masuk trismeter ke dua. Da hilang da. 😀

Sy pun hamil 8w jg,mmg skit pinggang.cara sy,klu tdur mengiring mlm ltk bntal d blkng tu....

5y ago

Terimakasih nnt malam mesti cuba😊

Letak bantal dkt blkg bdn bile time nk tido. InshaAllah selesa nk tido. Sbb sy dlu mcmtu

5y ago

Terima kasih bunda atas petuanya,,, nnt mesti cuba🙏

Xboleh bt ap2..Mmg sakit pinggang smpai bersalin..Sb bby makin mmbesar

5y ago

aah sbr walaupun Xblh bwa bncg sakitnya..

Sama lah saya .