Batuk&selsema

Salam...sesiapa boleh tak share tips rawat ank umo 2bulan yg batuk&selsema?kesian tengok bby bila kena cmni

5 Balas

baby sy pn batuk n selsema time 2 Bulan Ritu..sy sapu krim herba tropika kt dada + blkang bdn after Mandi n nk tido...selsema baby sy sedut hingusnya...bru cpt sihat...sbb bby X pandai nk hembus n keluarkn kahak..bwk pi klinik jgk..doc suggest ubat cair kahak...so lendir kluar bila baby muntah @ najis

tepuk percussion, mandi dgn air suam campur lemon, boleh letak balm untuk baby. nk wapkan baby guna bawang putih campur minyak angin pon boleh tp ada doc yg tak galakkan

sy amalkan balm tasnem CF rub slps mandi n nak tido .. alhamdulilah tak Lama ok dah kalau kena batuk n selsema...anak pun jarang kena.. ikhtiar..

sy try jga sapu krim u bby,hrpnye mnjdilh

haa sama la 😭

2y ago

rsau ble dgr dia batuk