Taik baby 5 bulan

Salam mommy. Nak tanya warna taik baby 5 bulan yang normal warna apa ye? Baby fully bf dan keadaan kesihatan dia mggu ni batuk selsema.. tapi tak ada ubat apa bagi. Just sedut sahaja

3 Balas

Standart kuning mustard lah sis. Leps tu kalau dia batuk ada kahak selalu kadang taiknya keluar macam berlendir sikit bercampur najis. Kalau anak batuk kan awak buat tepuk precaution kahak tu bagi kahak keluar ikut najis

Selagi belum makan, sama je warna najis dengan sebelum2nya. Kuning, mustard. Kalau ada batuk selsema kadang najis berlendir sikit.

Boleh refer poop chart ni