Dah 2 hari perut ne sakit tetiba memulas²

ada kah tanda² preg ???ada cirit xpi x banyak n x dehidrasi pun ...sakit pun datang² memulas² sakit ...kata salah mkn...xda plk tetibah sakit yg x pernah rasa sakit mcm ne....n lagi satu leher ne dah 3/4 hari rasa gatal yg amat ntahlah kenapa??

1 Balas

sy preggy xde memulas2... klu sblom prggy nk period tu ade... mse sblom tahu preggy ni perut xde mslh.. cuma kencing kerap 20kali sehari..itu yg sy yakin pregnnt.. bile test double line....

5y ago

yake...sya xda plk kencing kerap kali mybe ...xda harapan preggylah nmpaknya😁