Sakit yang teramat sakit

Kenapa ye bunda saya tetiba jadi x larat sngt n sakit gile perut n pnggng lpstu perutnya rasa memulas je bunyi mcm lapa pdhl bru lps mkn rasa mcm nk cirit birit tpi gi toilet x de lk rasa nk ter cirit n masa dlm toilet pun perut ni asyik terus bunyi mcm org lapo sampai sy pun x thunak ckp mcm mna lagi tpi yang sy tahu bdn say rasa lemah semacam and x larat dh sebab sakit kalini tangkap pinggang n satu urat bdn blkg ada sesiapa thu knp ke sy perlu jump doc ye tolong bantu sy 😢😢😢 and one more thing say dah pregnt 35weeks 6days so mcm man ye bole bantu saya 😔😔😔#bantusharing #firstmom #pleasehelp

1 Balas

pergi hospital ..maybe awak dah nk bersalin

12mo ago

Owh ye ke tpi waktu mahgrib mcm ni die x bpe sakit biasa pagi smpi ptg lpstu mlm gitu skjp n pgi” sakitnya