Mngdung tp msi mnyusukn ank

Ada ka sni yg prgnant tp msi mnyusukn ank..? Tq yg sudi mjwb.. :)

2 Balas

Saya msa pregnant anak ketiga , masih susu badan anak kedua sampai saya pregnant 6 bulan , berenti bagi susu badan sebab doktor suruh berenti

5y ago

Anak kedua ni mudah sikit berbanding yg sulung😆 . saya sapu asam jawa kat susu dan masa tgh susu badan tu sentiasa cakap lembut kat anak cakap "dah ada adik dalam perut umi , kakak kena berenti susu dah" . nanti anak akan berenti sendiri .

Ya, mmg sekarang pregnant 15week dan masih susu kan anak 1tahun 1bulan.. Kena makan banyak dan minum air kosong pun kena banyak. 🤗🤗

5y ago

Ok tq sis untk infonya.. 😊