nak tanya, saya baru keguguran 7w2d. Janin Sya pihak hosp hantar makmal. dorg xbagi saya. Mcmna tu.?

Ada juga ka kes mcm saya. Janin dorg x bagi kita? Dan dapat ka klu mahu tuntut.

1 Balas

kes sy gugur 15w dktr minta ambil sample juga. sbb sy punya quite besar, jd dktr pulangkan yg selebihnya. mungkin awk punya ketulan tu kecil sbb 7w..jd klu dia nk ambil sample, xdpt nk pulang semula.

10mo ago

Sya sudah cuba tiga kali tanya nurse n doktor.. mmg susah katanya nak tuntut. xpa la. Sya redha. terima kasih sis..