Janin ka..

Saya dh 3 hari bleeding..harini bila kncing..ada kluar mcm nie .janin ka..btw saya baru 7w2d...

Janin ka..
2 Balas

saya pun alami mcm ni kadang. ni sisa spotting. klw sis pergi klinik doc akan bagi ubat kuatkan rahim n bedrest. tapi seeloknya kalau berlarutan spotting kena pergi hospital untuk check ☺️

1y ago

dh prgi td..dktor sahkan saya miscarriage

Ada pergi hospital tak sis? Pregnancy yg normal tidak akan berlaku apa2 spotting/bleeding. Terus ke emergency sis.

1y ago

saya dh pi klinik.. dktor sahkan saya miscarriage ..blum ada rzeki saya